Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون انرژی و استاندارد مصالح ساختمانی نظام مهندسی با بیان اینکه بازیافت آب خاکستری از روش‌های کاهش انرژی است، گفت: سالیانه ۳۲ میلیارد متر مکعب آب فاضلاب در کشور وجود دارد که امکان تصفیه آن برای کشاورزی و استفاده از کود برای گیاهان وجود دارد. ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۲ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، احمدرضا طاهری‌اصل ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به لزوم رفاه و آسایش ساکنان یک ساختمان، اظهار داشت: اگر یک ساختمان از وسایل سرمایشی و گرمایشی مناسب و ایمن برخوردار نباشد، آسایش ساکنان را بر هم می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نزدیک شدن به فصل سرما و مواجهه با وارونگی هوا و در نتیجه آلودگی افزایش پیدا می‌کند که نتیجه عدم استفاده درست و صحیح مصرف انرژی است.

رئیس کمیسیون انرژی و استاندارد مصالح ساختمان نظام مهندسی کشور تصریح کرد: استفاده صحیح از وسایل گرمایشی و سرمایشی مطابق با اقلیم هر منطقه، می‌تواند نقش بسیاری در کاهش آلودگی هوا و هدر رفت انرژی داشته باشد.

وی ادامه داد: توجه به تعمییرات و نگهداری و چرخه عمر تجهیزات می‌تواند در کاهش مصرف سوخت و انرژی موثر باشد و مردم باید از درست کار کردن تجهیزات سرمایشی و گرمایشی مطمئن باشند.

طاهری‌اصل خاطرنشان کرد: کارگاه‌های تخصصی در کنار نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی در نظر گرفته شده تا خریداران، طراحان و ناظران با مباحث علمی این تجهیزات آشنا شوند و از آنها استفاده کنند.

وی با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه بهره‌وری آب و انرژی در ساختمان، صنعت و حمل و نقل، اظهار داشت: این نمایشگاه به ارائه  بهره‌برداری آب و انرژی با رویکرد محیط زیست می‌پردازد.

رئیس کمیسیون انرژی و استاندارد مصالح ساختمانی نظام مهندسی کشور افزود: ایران، کشوری است که دچار بحران تغییرات اقلیمی می‌شود و میانگین بارش آن، 249 میلیمتر در سال گزارش شده که یک سوم بارش جهانی است.

وی بیان کرد: ایران دارای منابع انرژی بسیاری است ولی متاسفانه مدیریت مصرف آنها صحیح نیست و باید با استفاده درست از آنها، اتلاف منابع را کاهش داد.

طاهری‌اصل با بیان اینکه در کشور 300 روز آفتابی وجود دارد، گفت: باید از انرژی خورشیدی استفاده کرد.

وی ادامه داد: بازیافت آب خاکستری، یکی دیگر از روش‌های کاهش انرژی است، این آب‌ها شامل آب روشویی‌ها، کف شوی حمام، سینک ظرفشویی و ... است.

رئیس کمیسیون انرژی و استاندارد مصالح ساختمانی نظام مهندسی کشور خاطرنشان کرد: سالیانه 32 میلیارد متر مکعب، آب فاضلاب در کشور وجود دارد که می‌توان از آن به عنوان طلای کثیف یاد کرد و امکان تصفیه آن برای کشاورزی و استفاده از کود برای گیاهان وجود دارد.

وی با اشاره به لزوم برگزاری نشست‌های تخصصی، اظهار داشت: می‌توان از این طریق، راه‌های بازیافت را شناسایی کرد؛ به عنوان مثال، استفاده از 300روز آفتاب یا استفاده از آب‌های خاکستری از این دسته‌اند.

طاهری اصل افزود: موتورخانه‌ها، بخاری‌های ساختمان، سیستم‌های گرمایشی ساختمان، نیروگاه‌های تولید کننده برق و ...از جمله آلوده‌کننده‌های ثابت هستند که با شروع فصل سرما، افزایش پیدا می‌کنند و باید در راستای بهینه سازی از مصرف انرژی از تست و چک کردن موتورخانه‌ها، تعمیرات و نگهداری و اجرای مبحث 19،22 و بخشی از 16 قانون ملی ساختمان، غافل نشد.

لزوم  ارائه محصولات داخلی در هفدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان با اشاره به بُعد تخصصی و فواید نمایشگاه‌ها، اظهار داشت: بازدید کنندگان غیر حرفه‌ای هم از نمایشگاه‌ها دیدن می‌کنند ولی محل تلاقی افکار و اندیشه‌های کسانی است که در اجرا و عرضه محصولات هستند و با یکدیگر تبادل نظر می‌کنند.

غلامحسین عسگری افزود: امیدواریم در هفدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، بیشتر شاهد ارائه محصولات داخلی باشیم.

وی با بیان اینکه بیشتر اعضای سازمان نظام مهندسی از این قبیل نمایشگاه‌ها دیدن می‌کنند، گفت: بسیاری از آنها از وجود چنین مصالح و تجهیزاتی در نمایشگاه‌های داخلی، تعجب می‌کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان ادامه داد: برگزاری نمایشگاه، یک کار فرهنگی خوبی است که می‌تواند برای کشور بسیار مفید باشد.

وی تصریح کرد: بیشتر انرژی در ساختمان مصرف می‌شود و به علت عدم رعایت مقررات ملی ساختمان، به سرعت این انرژی از ساختمان خارج می‌شود.

عسگری با اشاره به وظیفه طراحان، مجریان ساختمان و قوانین وضع شده، اظهار داشت: باید فرهنگ را در جامعه اشاعه داد و مانع از هدر رفت انرژی‌های گران قیمت شد.

وی افزود: امیدواریم هفدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تاسیسات سرمایشی و گرمایش بتواند راهکار خوبی برای طراحان ساختمان باشد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان خاطرنشان کرد: با نزدیک شدن به فصل سرما، آلودگی هوا در کلان‌شهرها بیشتر می‌شود و اگر بتوان مصرف سوخت را کاهش داد، نقش موثری در سلامت جامعه رقم می‌خورد.

وی با بیان اینکه نمایشگاه بهره‌وری آب و انرژی در ساختمان، صنعت و حمل و نقل در اصفهان برگزار می‌شود، گفت: بهره ‌وری در همه جا مثال زده می‌شود ولی عملاً انجام نمی‌شود.

عسگری ادامه داد: نمایشگاه مذکور، راهکاری برای استفاده بهینه از انرژی و بهر‌ه‌وری آب است و افراد با استفاده از این امکانات می‌توانند، انرژی را مدیریت کنند.

عدم مدیریت صحیح از آب و انرژی گذشتگان، ما را به بحران نزدیک کرده است

در ادامه جلسه، عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان اصفهان با اشاره به نزدیک شدن کشور به بحران، اظهار داشت: عدم مدیریت مصرف انرژی باعث شده به بحران مصرف آب و انرژی نزدیک شویم.

ابوذر مجلسی ادامه داد: اگر ما هم از این مقدار باقیمانده انرژی و آب، استفاده بهینه نکنیم، آیندگان از ما چنین یاد می‌کنند که نتوانستیم در استفاده بهینه از آب و انرژی، مدیریت داشته باشیم.

عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان اصفهان با بیان اینکه باید دستیابی به توسعه پایدار، از همین امروز آغاز شود، گفت: ارتقای فرهنگ عمومی با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی بسیار سودمند است.

وی افزود: ارتقای فرهنگ مصرف، معرفی محصولات جدید و معرفی متخصصان جدید در عرصه فرهنگ‌سازی، از جمله اهداف نمایشگاه‌ها است.

اجرای قوانین ملی ساختمان برای افزایش ایمنی و رفاه ساکنان، ضروری است

در پایان جلسه، رئیس اداره مقررات ملی ساختمان اداره راه و شهرسازی استان با اشاره به مقررات ملی ساختمان، اظهار داشت: این مقررات لازم الاجراست که برای افزایش ایمنی و رفاه ساکنان، وضع شده است.

سیدعبدالرضا لقمانی ادامه داد: مبحث 19 مقررات ملی ساختمان از سال 70 به تصویب هیئت وزیران رسید و در سال 88 با تقسیم بندی کشور به سه منطقه "الف"، "ب" و "ج" و تعمیم آن به سایر استان‌های مرتبط، قانون را برای همه مناطق لازم الاجرا کرد.

رئیس اداره مقررات ملی ساختمان اداره راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه استفاده از تجهیزات صرفه‌جویی در سوخت، در آغاز ساخت یک مجموعه، هزینه‌ای معادل یک پنجم کل ساختمان را دارد، گفت: به علت عدم فرهنگ سازی، بسیاری از مردم، از استفاده آنها سر باز می‌زنند، در حالیکه در همان لحظه 40 درصد راندمان کار را افزایش می‌دهند و زمان مصرف نیز، 50 درصد هزینه کاهش می‌یابد.

وی افزود: در 26 و 27 دی‌ماه سال جاری، همایش ملی با عنوان انرژی و ساختمان با رویکرد محیط زیست، همزمان با مراسم افتتاحیه نمایشگاه بهره‌وری آب و انرژی در ساختمان، صنعت و حمل و نقل برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ن

R41346/P1361/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۲۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی پیش از ظهر جمعه در بازدید از روند عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس با اشاره به اهمیت این طرح برای شهر بندرعباس و تلاش دولت سیزدهم برای تکمیل و بهره‌برداری از آن با هدف رفع نیاز ۱۵ سال آتیِ مرکز استان، اظهار داشت: اجرای این پروژه در دولت سیزدهم سرعت گرفته است و تاکنون بیش از ۳ هزار میلیارد تومان قرار داد جهت تکمیل تصفیه خانه و متعلقاتش منعقد شده است.

وی با بیان اینکه از مجموع ۶ فاز در دست اقدام تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس سه فاز تکمیل و سه فاز نیز در حال اجرا است، گفت: مشکلاتی پیش‌روی سرعت بخشیدن به اجرای طرح وجود دارد که آن هم بحث ثبت سفارش کالاها و تجهیزات مورد نیز و حل مسائل ارزی مرتبط با تأمین تجهیزات وارداتی است که پیگیری به این منظور از طریق پایتخت آغاز شده است تا بتوانیم ارز مورد نیاز خرید تجهیزات مورد نیاز را تأمین کنیم.

استاندار هرمزگان گفت: یکی از نارسایی‌های این پروژه این است که علی رغم هزینه کرد بالایی که در آن انجام شده است کل شهر بندرعباس را پوشش نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس ۶ هزار میلیارد تومان هزینه در بر خواهد داشت، افزود: بهره‌برداری از این تصفیه خانه بخش عمده مشکلات فاضلاب بندرعباس را مرتفع می‌کند اما ضرورت دارد شبکه فاضلاب نهضت ملی مسکن بندرعباس و مجتمع‌های مسکن مهر فاقد شبکه نیز به این تصفیه خانه متصل شود.

دوستی از بررسی موضوع گسترش شبکه فاضلاب شهر بندرعباس با هدف اتصال به تصفیه خانه در کارگروه‌های تخصصی خبر داد و گفت: تمام همت ما این است که احداث تصفیه خانه طبق برنامه پیش برود و تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 6095705

دیگر خبرها

  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد