Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@07:21:10 GMT

بدون توجه به بازار، تولید کشاورزی داریم

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۵۴۲۹

بدون توجه به بازار، تولید کشاورزی داریم

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت:: زنجیره های بخش کشاورزی در کشور کامل نیست و متاسفانه امروز بدون توجه به بازار، تولید کشاورزی داریم، در حالیکه باید از بازار به تولید برسیم.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان،مهدی تقی پور درنشست خبری نمایشگاه کشاورزی که از  از ۲۶ تا ۲۹ آذرماه برگزار خواهد شد،اظهار داشت:  بخش کشاورزی برای کشور تجلی اقتصاد مقاومتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

12 درصد تولید ناخالص ملی مربوط به بخش کشاورزی وچهار درصد سرمایه گذاری کشور در بخش کشاورزی و 96 درصد در بخش صنعت و خدمات است.برای اشتغال 100 نفر در بخش کشاورزی 8 میلیارد تومان نیاز داریم، در حالی که این رقم در بخش صنعت 21 میلیارد و در بخش خدمات 46 میلیارد تومان است.

 رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: زنجیره های بخش کشاورزی در کشور کامل نیست و متاسفانه امروز بدون توجه به بازار، تولید کشاورزی داریم، در حالیکه باید از بازار به تولید برسیم.باید به اقتضای شرایط بازارهای داخلی و خارجی با سرمایه گذاری، از بخش کشاورزی حمایت کنیم و در نهایت به این بازارها جهت دهیم.

وی در ادامه افزود : به دنبال فناوری های جدید در بخش کشاورزی هستیم و به همین منظور در حاشیه هجدهمین نمایشگاه جامع کشاورزی اصفهان، همایش آشنایی با پهباد در صنعت کشاورزی برگزار می شود.

محمد صادقی درپایان گفت: امسال شاخص های بخش کشاورزی در کشور و استان افزایش یافت وبرپایی نمایشگاه کشاورزی فرصت خوبی برای اقتصاد کشاورزی است تا بتواند در کنار سایر بخش ها رشد کند.

در ادامه این نشست،مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های استان اصفهان با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی جامع صنعت کشاورزی، گفت: مشارکت ۱۲۰ شرکت فعال و ایجاد زمینه برقراری ارتباطات، شناسایی شرکت‌های فعال، آشنایی با تجربه‌ها، علوم جدید و ایجاد زمینه بازاریابی و فروش در این بخش از دیگر مزایای این نمایشگاه است.

 علی یارمحمدیان  اظهار داشت: اصفهان یکی از سه استان‌ برتر تولید کننده محصولات کشاورزی در کشور است.در این نمایشگاه موضوعاتی نظیر سیستم‌های آبیاری نوین، کشت‌های گلخانه‌ای، مکانیزاسیون کشاورزی و شرکت‌های معتبر فعال همچنین نهاده‌های کشاورزی و ماشین‌آلات کشاورزی و باغبانی در غرفه‌های مختلف در معرض دید علاقمندان قرار می‌گیرد.

مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با بیان اینکه این نمایشگاه در فضایی بالغ بر ۹ هزار مترمربع برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این نمایشگاه از ۲۶ تا ۲۹ آذرماه از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب برگزار می‌شود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان اقتصاد بخش کشاورزی کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۵۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نسبت به بروز آفات سن و بیماری زنگ زرد گندم هشدار داد و گفت: گندمزارهای ۱۳ استان کشور در معرض تهدید این آفات قرار دارد.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» درباره تولید و خرید گندم کشور افزود: اکنون مزارع گندم استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و مرکزی در معرض تهدید آفت سن و زنگ زرد قرار دارد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار می رود کشاورزان برای مقابله با این آفت و بیماری همچون گذشته با همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی مشورت بگیرند تا بتوانند آنها را کنترل و مدیریت کنند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان با این آفات مقابله نکنند، به‌طور قطع با کاهش درآمد مواجه شده و در نهایت کاهش تولید گندم روبه‌رو می شویم.

سهرابی تصریح‌کرد: همچنین کشاورزان مزارع گندم آبی استفاده از آبیاری دوره ای را در دستور کار خود قرار دهند تا تولید با مشکل روبه‌رو نشود.

این مسوول میزان تولید و خرید گندم در سال جاری را همچون سال گذشته دانست و افزود: برآورد می شود امسال از ۶ میلیون هکتار سطح زیرکشت گندم آبی و دیم حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید و ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

به گفته وی، استان خوزستان بزرگترین تولیدکننده گندم کشور است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • دولت بدون مماشات با سوداگران امنیت اقتصادی کشور مبارزه کند