Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مهرداد مرادمند صبح امروز در نشست مطبوعاتی خود که به مناسب اولین نمایشگاه کشاورزی در سالن نمایشگاه‌های استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: با مساعدت‌هایی که انجام شد صلاح دانستند در چنین شرایطی نمایشگاه کشاورزی را در این مکان راه بیاندازند.

رئیس سازمان جهاد کشاوری استان اصفهان با تأکید بر اینکه سلامت و امنیت غذایی از مهمترین اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: اما یکسری ملزوماتی نیاز دارد که ما به‌این هدف برسیم، بهره‌برداران ما در این زمینه فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: یکی از مکان‌هایی که می‌تواند کمک کند به کسانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند و تبادل افکار، دانش، ایده‌ها و یافته‌ها را داشته باشند برگزاری نمایشگاه است، این نمایشگاه باید طلیعه‌ای برای برگزاری نمایشگاه‌های دیگر باشد.

مرادمند گفت: بخش کشاورزی مانند سایر بخش‌ها از شیوع ویروس کرونا ضررهای بسیاری دیده‌است. بسیاری از مشاغل از بین رفته‌ و یا دچار مشکل شده است، باید این مشکل را رفع کنیم تا شاهد رونق  گرفتن این مشاغل باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاوری استان اصفهان اظهار کرد: نمایشگاه فعلی در زمینه تولیدات گیاهی بخش کشاورزی از جمله زراعت، باغبانی، حفظ نباتات و همچنین موارد پشتیبانی کننده آنها برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: استان اصفهان درگیر شرایط کم آبی و اقلیم خشک و نیمه خشک است، متغییرهای زیادی که به ما فشار می‌آورد از جمله میزان بارش‌های متنوع که در مواقع مختلف سال می‌بارد بعد از چندین سال خشک‌ سالی دو سال آب سالی را داشتیم، از آب با ارزش بخش کشاورزی بهترین استفاده را داشته باشیم که قطعاً برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند ما را یاری دهد.

کشاورزی، قربانی رشد صنعتی استان اصفهان

محمد صادقی نیز در نشست مطبوعاتی که به‌مناسبت اولین نمایشگاه کشاورزی برگزار شد اظهار کرد: باید از ضعف‌ها به عنوان فرصتی برای موفقیت استفاده کرد. بیماری کرونا گرچه یک ضعف و نقص بزرگ حساب می‌شود اما در کنار ما است و باید فرصتی برای زندگی بهتر باشد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان اصفهان با اشاره به اینکه شهر اصفهان مهد تمدن و فرهنگ است، گفت: در اصفهان شاهد این هستیم که کشاورزی را فدای صنعت کرده‌اند، هوای امروز اصفهان نشان از این موضوع دارد.

وی تصریح کرد: ما در این استان صنعت را اشتباه توسعه داده‌ایم درست است صنعت ممکن است افراد بیشتری را به‌کار گیرد اما همه چیز را نباید قربانی آن کرد.

صادقی بیان داشت: کشاورزی ما مظلوم واقع شده است باید در کنار صنعت بخش‌هایی باشد که بتوانیم کشاورزی را توسعه دهیم، ۴۰ سال پیش امریکایی بوده است اما الان ضعف مدیریتی خود را به‌ دوش آنها نیاندازیم، شیوع ویروس کرونا بهانه خوبی برای کم کاری وضعف مدیریتی ایجاد کرد.

تاوان عدم اجرای قانون هوای پاک را ریه‌های مردم اصفهان می‌دهند

مهدی تقی‌پور نیز در این نشست اظهار کرد: آلودگی هوا در کلانشهر اصفهان علی‌رغم تذکراتی که داده می‌شود روز به‌روز بد تر می‌شود، مشکل این آلودگی عدم اجرای قانون است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان افزود: قانون هوای پاک تبصره ۱ ماده ۱۶ این قانون می‌گویید واحدهای صنعتی که بالای ۵۰ نفر نیروی انسانی دارند حتما باید نسبت به احداث واحدهای سلامت، بهداشت و محیط زیست در واحد خود اقدام کند. متاسفانه تاوان عدم اجرای قانون را ریه‌های مردم اصفهان می‌دهند.

وی تصریح کرد: در سال جهش تولید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی سندی تحت عنوان سند جهش تولید تدوین کرد. این سند دو هدف اصلی را دنبال می‌کند. اولین هدف تقویت جریان ورود سرمایه‌های مردمی در بخش کشاورزی است، دومین هدف  دانش گستری در این بخش است.

تقی‌پور ادامه داد: تلاش ما براین است که شرایط سرمایه گذاری در بخش کشاورزی را تسهیل کنیم، کاهش زمان صدور مجوزهای کشاورزی از این اهداف است برای مثال کاهش زمان از ۱۲۰ روز به ۲۴ روز از اقدامات ما بوده‌ است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: تزریق دانش و استفاده از تجربیات افراد دارای فن کمک می‌کند که سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی صورت گرفته است با ضریب اطمینان بیشتری به ثمر برسد، با تعامل با همکاران در سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیشترین آمار صدور مجوزهای بخش گلخانه را در استان اصفهان شاهد بودیم که جز یکی از سیاست‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی است.

وی بیان کرد: با استمرار بیش از ۱۱۰ مرکز خدماتی کشاورزی غیر دولتی که متشکل از فارغ التحصیلان و دانش آموختگان بخش کشاورزی با هدف دانش گستری در بخش کشاورزی آن را دنبال می‌کینم.

مدیران نمایشگاهی در حال درمان این صنعت

علی یارمحمدیان نیز در نشست مطبوعاتی اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا صنعت نمایشگاهی دچار آسیب شد. صنعت حال و روز خوبی ندارد، در حال حاضر مدیران نمایشگاهی در حال درمان نمایشگاه‌ها هستند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با اشاره به اینکه جذب مشارکت کنندگان و بازدید کنندگان به‌سختی انجام می‌گیرد، گفت: ویروس کرونا علی‌رغم تاثیر گذاشتن بر اقتصاد کشور، صنعت نمایشگاهی را تحت تاثیر قرار داده است.

وی افزود: با همکاری نهادهای مختلف از جمله سازمان جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی و همچنین وزارت بهداشت که مجوزهای لازم را برای برپایی نمایشگاه داده است این نمایشگاه برگزار می‌شود.

یارمحمدیان ضمن اشاره به اینکه امروز نوزدهمین نمایشگاه صنعت کشاورزی افتتاح شد، تصریح کرد: این نمایشگاه در حال حاضر در بخش نهاده‌ها، آبیاری و ماشین‌آلات فعالیت می‌کند که آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید مخاطبان قرار می‌دهند؛ این نمایشگاه باید نقطه عطفی برای برگزاری نمایشگاه‌های دیگری در استان اصفهان باشد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان بیان داشت: ما تا پایان سال نمایشگاه دکوراسیون داخلی،  تاسیسات، نمایشگاه فرش و اتوکام را برگزار می‌کنیم تا رونق کسب و کار را در شهر و استان اصفهان شاهد باشیم، این نمایشگاه با رعایت کامل نکات بهداشتی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ر۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی اصفهان نمایشگاه دانش برگزاری نمایشگاه استان اصفهان بخش کشاورزی جهاد کشاورزی نمایشگاه ها ویروس کرونا رئیس سازمان سازمان جهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۴۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مصطفی حقیقی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دارای سند است، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۸۸۰ هکتار وسعت دارد که نزدیک ۱۱۰۰ هکتار آن سند گرفته و ۷۵۰ هکتار از این منطقه دارای طرح جامع است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده و آماده واگذاری است که طی یک ماه آینده شروع به انعقاد قرارداد واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهیم کرد.

حقیقی با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن‌سینا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد، ادامه داد: ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به پتروشیمی ابن‌سینا واگذار شده که تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت دارد و در بخش عملیات اجرایی ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در منطقه ویژه اقتصادی شرایط بندرگاهی را ایجاد کنیم، افزود: چند نمونه بندرخشک در کشور وجود داشته که موفق بوده و ما نیز به دنبال ایجاد بندرخشک در این منطقه هستیم که از این طریق امور گمرکی تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه مطالعات بندرخشک انجام شده است، یادآور شد: در مرحله اول ۲۰۰ هکتار زمین برای ایجاد بندرخشک دیده شده اما قابل توسعه است.

انتقال ۳ میلیون مترمکعب پساب به منطقه ویژه اقتصادی

این مسؤول درباره تأمین آب منطقه اقتصادی جهان‌آباد، با بیان اینکه دو منبع برای تأمین آب جهان‌آباد در نظر گرفته شده است، گفت: به منظور انجام مقدمات کار چاهی با ظرفیت ۱۰ لیتر در ثانیه حفر شده بود که این میزان آب کفاف صنایع کم‌آب‌بر را هم نمی‌دهد بنابراین به دنبال تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب فاضلاب همدان هستیم. حقیقی تصریح کرد: خط انتقال یک میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب همدان تا شهرک صنعتی ویان اجرا شده است و به واحدهای فولادی این منطقه پساب داده می‌شود.
وی با بیان اینکه برای انتقال پساب به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۶ کیلومتر خط لوله باید اجرا شود که ظرفیت انتقال سه میلیون مترمکعب پساب به این منطقه را دارد، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این خط تا پایان سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید.

تملک ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار زمین در سال ۱۴۰۲ تملک شده است، تأکید کرد: برای نخستین‌بار دو مصوبه برای ایجاد شهرک صنعتی در استان گرفته شده و مقدمات این دو شهرک آغاز شده به طوری‌ که شهرک صنفی بوعلی ۴ در پهنه ۷۵ هکتاری و شهرک عمومی در پهنه ۲۰۰ هکتاری تملک شده و کارهای اجرایی آن شروع شده است.

حقیقی با تأکید بر اینکه در ملایر ۵۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک صنعتی به نتیجه رسیده و مقدمات آن فراهم شده است و به طور قطع امسال به سرانجام خواهد رسید، اظهار کرد: در تأمین برق و انرژی نیز ۶۰ مگاوات برق به نواحی و شهرک‌های صنعتی استان اضافه شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229221 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • حقیقی قربانی توسعه تاکتیکی فوتبال هوادار
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است