Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیستمین نمایشگاه تخصصی جامع کشاورزی به عنوان بزرگترین رویداد نمایشگاهی بخش کشاورزی در منطقه مرکز و جنوب کشور در اصفهان برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، این نمایشگاه که از روزهای نهم تا دوازدهم دی‌ماه برپا می‌شود، 135 شرکت از 13 استان کشور را گرد هم جمع می‌کند تا توانمندی‌های خود را در حوزه‌های نهاده‌ها، آبیاری، لوله و اتصالات، بذر، کود، سم و ماشین‌آلات به نمایش بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه که بیش از 15 هزار مترمربع فضای نمایشگاهی را به خود اختصاص داده است، میزبان شرکت‌هایی از استان‌های اصفهان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، اردبیل، آذربایجان شرقی، قم، سمنان، تهران، مرکزی، همدان، یزد، چهارمحال و بختیاری و آذربایجان غربی خواهد بود.

از جمله برندها و شرکت‌های معتبر حاضر در این نمایشگاه می‌توان به اصفهان پلاست، سبزدشت، ابتکار نوین، ورسک اتصال، پایا بسپار، البرز پلیمر جی، آیسان گستر، بهاران قطره، نهالستان قائم، سایان لوله، نوید پمپ اسپادان، آوند کشاورز و دلتا دشت اشاره کرد که اعتبار بیستمین نمایشگاه تخصصی جامع کشاورزی اصفهان را دو چندان کرده‌اند.

افزایش 6 هزار مترمربعی در فضای نمایشگاهی، همکاری بیشتر فعالان حوزه اتصالات و آباری و افزایش 20 درصدی مشارکت‌کنندگان و شرکت‌های فعال حوزه تولید در این نمایشگاه، از جمله ویژگی‌های نمایشگاه کشاورزی امسال به شمار می‌رود.

کشاورزان، دانشجویان رشته کشاورزی، واحدهای مهندسی کشاورزی، واحدهای تبلیغات و بازاریابی کشاورزی، شرکت‌های صنعتی کشاورزی، نمایندگی‌ها و بخش‌های کشاورزی دولتی، مدیران شرکت‌های کشاورزی، توزیع‌کنندگان و فروشندگان تجهیزات و ماشین‌آلات کشاورزی، کارآفرینان، مزرعه‌داران، باغداران و پرورش‌دهندگان گل و گیاه، فناوری‌ها و انجمن‌های  تحقیقاتی، دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی از جمله مخاطبان بیستمین نمایشگاه تخصصی جامع کشاورزی اصفهان به شمار می‌روند.

معرفی پتانسیل‌های موجود در بخش کشاورزی کشور، ایجاد فرصت برای برقراری ارتباط و شناسایی شرکت‌های معتبر داخلی، آشنایی با آخرین دستاوردها و فناوری‌های تخصصی ارائه شده از سوی غرفه‌داران حاضر در نمایشگاه، بهره‌گیری گسترده از تبلیغات در جهت افزایش اعتبار و معرفی بهتر شرکت‌کنندگان، واگذاری فضای کاملاً تخصصی جهت بازاریابی و معرفی کالاها و خدمات شرکت، افزایش کیفیت تولید و رسیدن به استانداردهای جهانی، ایجاد زمینه‌های مناسب جهت بحث و تبادل نظر با استفاده از یافته‌های علمی، تجربیات و تخصص و بازاریابی و بررسی امکانات برای صدور محصولات کشاورزی به خارج از کشور نیز جزو مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه محسوب می‌شود.

بیستمین نمایشگاه تخصصی جامع کشاورزی اصفهان طی روزهای نهم تا دوازدهم دی‌ماه 1400 برگزار می‌شود و علاقمندان به بازدید از آن می‌توانند از ساعت 10 تا 18 به نمایشگاه بین‌المللی واقع در کمربندی شرق، روبروی منطقه روشن‌دشت مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا چهارمحال و بختیاری آذربایجان غربی اصفهان کشاورزی تبلیغات بخش کشاورزی محصولات کشاورزی اصفهان بخش کشاورزی فناوری کشاورزی کود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۲۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی  گفت: ۳۲ مرکز خرید در استان مازندران تجهیز و آماده آغاز عملیات خرید تضمینی گندم هستند و در صورت نیاز به افزایش تعداد مراکز خرید و تصویب کارگروه، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان آمادگی لازم را برای افزایش تعداد مراکز خواهد داشت.

او افزود: در سال جاری سیاست‌های دولت در حمایت از کشاورزان و در راستای تحقق شعار سال بر این است که از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی در خرید دانه روغنی استفاده نماید که در استان مازندران نیز یک شرکت بخش خصوصی به عنوان خریدار دانه روغنی کلزا معرفی شده و همزمان با آغاز برداشت کلزا در استان فعالیت این شرکت نیز با همکاری و نظارت سازمان جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.

مدیرکل غله مازندران گفت: در سال ۱۴۰۲ با خرید ۱۱۸ هزار تن گندم افزایش ۴۲ درصدی و جهش تولید را تجربه کردیم و امیدواریم در سال جاری نیز با شرایط آب و هوایی حاکم، وضعیت مطلوب تری را از لحاظ تامین نیاز کشور در پیش داشته باشیم.

وفائی نژاد افزود: در سال گذشته ۹۶۰۰ تن کلزا در استان مازندران خریداری کردیم و دولت به منظور حمایت از کشاورزان قیمت خرید را از ۲۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان افزایش داد.

در ادامه این جلسه، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

حسن خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز می‌باشد تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تامین نماییم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالا‌های اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

دیگر خبرها

  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • تسریع در آزادسازی میدان جلوخان در ۱۴۰۳/ گره ۱۳ ساله میدان امام علی (ع) را باز می‌کنیم
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS