Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیستمین نمایشگاه جامع کشاورزی اصفهان در حالی آغاز شد که همه کارشناسان و مسئولان حاضر در آن بر همگرایی قوای سه‌گانه برای رفع مشکلات کشاورزان و فعالان حوزه کشاورزی تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ این نمایشگاه که به عنوان بزرگترین نمایشگاه تخصصی حوزه کشاورزی در منطقه مرکز و جنوب کشور شناخته می‌شود، طی روزهای نهم تا دوازدهم دی‌ماه برپا خواهد بود و علاقمندان می‌توانند از ساعت 10 تا 18 به بازدید از آن بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل و عضو هیئت مدیره نمایشگاه بین‌المللی اصفهان در آیین گشایش این نمایشگاه با اشاره به اینکه نمایشگاه کشاورزی اصفهان نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است، گفت: این نمایشگاه در حالی برگزار می‌شود ه از نظر ابعاد، حجم و کیفیت برگزاری، یکی از بزرگترین رویدادهای نمایشگاهی در حوزه کشاورزی است.

علیرضا مرتضوی با اشاره به حضور نمایندگان 13 استان کشور در نمایشگاه کشاورزی اصفهان افزود: شرکت‌های فعال در حوزه‌های آبیاری، لوله و اتصالات، بذر، کود، ماشین‌آلات و مکانیزاسیون در این نمایشگاه حضور خواهند داشت و اهداف بزرگی را پیگیری خواهند کرد.

وی با اشاره به اهداف برپایی نمایشگاه گفت: یکی از مهمترین اهداف برگزاری نمایشگاه کشاورزی اصفهان، آشنایی تولیدکنندگان داخلی با توزیع‌کنندگان و صادرکنندگان است؛ بر همین اساس، امیدواریم زمینه صادرات محصولات مرتبط با حوزه کشاورزی فراهم آید و فعالان این حوزه بیش از پیش بازار خود را توسعه دهند.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه باید به دنبال دانشی باشیم تا عموم کشاورزان را به سوی افزایش بهره‌وری هدایت کند، گفت: کشور ما یک سوم میانگین دنیا بارش و سه برابر میانگین دنیا، تبخیر آب دارد و باعث ایجاد سختی برای حوزه کشاورزی ما می‌شود؛ این موارد و مشکلات دیگر باید با توسعه تکنولوژی از میان برداشته شود و مصرف آب در کشاورزی کاهش یابد.

کامبیز عباسی با بیان اینکه روش و الگوهای گسترده‌ای برای کاهش مصرف آب در کشاورزی تدوین کرده‌ایم، ادامه داد: یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های ما در بخش کشاورزی این است که به سمت آبیاری قطره‌ای نواری پیش برویم؛ برای این موضوع نیز یارانه اختصاص داده‌ایم، از کشاورزان حمایت می‌کنیم و امیدواریم به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کنیم.

به گفته وی، از ابتدای سال جاری تاکنون چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون حوزه کشاورزی اختصاص یافته است تا بهره‌وری تولید محصولات کشاورزی افزایش یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز با اشاره به اینکه نمایشگاه مکان مناسبی برای تبادل اطلاعات و انتقال تجربیات به شمار می‌رود، گفت: نمایشگاه کشاورزی اصفهان افق دید وسیعی را در مقابل سرمایه‌گذاران قرار می‌دهد تا بتوانند با اختیار بیشتری سرمایه‌گذاری کنند.

مهرداد مرادمند با اشاره به اینکه تلاش‌های بسیاری صورت گرفته تا نمایشگاه کشاورزی اصفهان با بهترین کیفیت برگزار شود، افزود: برنامه‌های گسترده‌ای به عنوان برنامه‌های جنبی نمایشگاه کشاورزی پیش‌بینی شده‌اند تا بتوانند نیازهای اطلاعاتی و تجربی فعالان این حوزه را برطرف کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان نیز در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: همه دستگاه‌های فعال در کشور باید دست در دست هم بدهند تا مشکلات فعالان حوزه کشاورزی مرتفع شود.

مهدی تقی‌پور با درخواست از قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضاییه برای رسیدگی به موضوعات مرتبط با بخش کشاورزی تاکید کرد: از قوه مقننه درخواست می‌کنم از تصویب قوانین جدید در بخش کشاورزی خودداری کنند تا به سمت و سوی اصلاح قوانین گذشته و نظارت بر حسن اجرای قوانین حرکت کنیم؛ همچنین از قوه مجریه درخواست می‌کنم نسبت به اجرای کامل قوانین بخش کشاورزی اهتمام ویژه‌ داشته باشند؛ در کنار این موضوع، از قوه قضاییه نیز خواهش می‌کنم در خصوص ضوابط فنی و مهندسی در بخش کشاورزی دقت نظر کافی را داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی چه از نظر نیروی انسانی و چه از نظر درآمدی با مشکلات زیادی روبرو است و باید همه در کنار هم این مشکلات را مرتفع کنیم، یادآور شد: امیدواریم نمایشگاه کشاورزی اصفهان فرصتی برای عرضه دانش باشد تا هم بهره‌برداران و هم بازدیدکنندگان به نتایج مورد نظر دست پیدا کنند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا کشاورزی هیئت مدیره اصفهان وزارت جهاد کشاورزی مشکلات بخش کشاورزی یارانه محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی قوه قضاییه نیروی انسانی اصفهان سرمایه سه گانه کشاورزی مشکلات نمایشگاه کشاورزی اصفهان حوزه کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نسبت به بروز آفات سن و بیماری زنگ زرد گندم هشدار داد و گفت: گندمزارهای ۱۳ استان کشور در معرض تهدید این آفات قرار دارد.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» درباره تولید و خرید گندم کشور افزود: اکنون مزارع گندم استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و مرکزی در معرض تهدید آفت سن و زنگ زرد قرار دارد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار می رود کشاورزان برای مقابله با این آفت و بیماری همچون گذشته با همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی مشورت بگیرند تا بتوانند آنها را کنترل و مدیریت کنند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان با این آفات مقابله نکنند، به‌طور قطع با کاهش درآمد مواجه شده و در نهایت کاهش تولید گندم روبه‌رو می شویم.

سهرابی تصریح‌کرد: همچنین کشاورزان مزارع گندم آبی استفاده از آبیاری دوره ای را در دستور کار خود قرار دهند تا تولید با مشکل روبه‌رو نشود.

این مسوول میزان تولید و خرید گندم در سال جاری را همچون سال گذشته دانست و افزود: برآورد می شود امسال از ۶ میلیون هکتار سطح زیرکشت گندم آبی و دیم حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید و ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

به گفته وی، استان خوزستان بزرگترین تولیدکننده گندم کشور است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • حل مشکلات سهمیه آب مطالبه کشاورزان قزوینی
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود